Nicole Hamilton.

Nämen hej.

Känns som att jag har haft alltför många bloggar som det först gått bra för men sen sumpat det. Så det här är min 127495 blogg som jag lovar att försöka satsa på. Jag håller på att lär mig Photoshop som dock knasar lite. Men nu ska jag verkligen avancera mig i det här och lyckas! I den här bloggen kommer jag skriva mycket om mitt liv, mitt liv har varit allt annat än lätt, allt från mobbning till vänner, kärlek och sjukdomar. Jag lider av skolios och svår depression som jag försöker ta itu med. Så bloggen kommer handla mycket om hur jag kämpar igen livet för att nå min dröm, hur jag ska hjälpa er som hamnat i samma situation osv. Bloggen kommer även vara mycket om mode, skönhet, smink, musik och mycket mer. Jag tror det här kommer bli toppen! Så vem är då jag?


Jag heter Nicole, är född på sommaren -97 & går första ring i gymnasiet. Förutom att gå i skolan hänger jag med vänner och pojkvän & jobbar på teater. Jag går även i en filmgrupp där jag lär mig mycket om film och allt man behöver veta om det. Jag bor i en liten håla utanför Stockholm men min dröm når L.A. Jag är en väldig spontan tjej som älskar att vara galen. 


Det var lite om mig och vad bloggen kommer att handla om, det här känns som att det kommer bli grymt. Så jag hoppas ni kommer trivas och gillar min blogg och kommenterar mycket. Det är ni som gör bloggen också så nu kör vi! 


RSS 2.0