Stress.

Vilken vecka alltså...knappt så jag varit hemma. Men nu är det helg o mycket lättare för mig att uppdatera, saknat bloggen.

Idag ska jag iväg till en kompis där jag o mitt lilla kompis gäng eller vad man ska säga (låter fett swag, mitt gäng, lol) nej okej nu ska jag vara seriös..

Nej men vi alla ska ses hos en kompis o ha mysdag, kolla på filmer, snacka skit + tjejsnack o ha allmänt mys. 

Får försöka uppdatera under dagen så ni får hänga med. 

Hoppas allt är toppen med er iallafall o att ni får en bra helg.Pole dance.

Rubriken säger förmodligen det mesta om vad inlägget kommer handla om, men under en lång tid har jag velat prova på Pole Dance , folk påstår att det bara är någon slags "stripp-dans" men det är sjukt mycket mer än så, det ska tydligen vara grym träning också.
Enda nackdelen är att jag alltid plockar undan det från mina planer, dvs att jag väljer annat o göra, just nu kommer jag vara ständigt upptagen nästan varje dag, utom möjligtvis onsdag, fredag o vissa helger vilket betyder att jag inte alls skulle ha tid till Pole dance, men gud vad jag är sugen.
 
Får kanske ta o prioritera pole dance nästa gång då...this is awesome!!

Well...

Hade jag gått till skolan idag hade den varit sjukt onödig för skulle bara haft en "riktig" lektion idag då dansläraren va sjuk o teater läraren. Så va nog en bra idé att stanna hemma idag också.
 
Just nu sitter jag o spelar lite sims medans jag kollar på after earth. En kompis är påväg hem till mig just nu, så vi ska väl göra någonting, hon har med sig lite smått o gott så vi ska väl kolla på tv/film eller nåt, vi får se.
 
Hoppas allt är toppen med er iallafall!
 Osminkad o mys-kläder, love it!
 RSS 2.0