Tomorrow is June

Hola!
Nej vad snackar ni om? Jag äger ju på att blogga. Nej men om jag ska vara ärlig så har jag haft lite fullt upp i skolan, MEN jag är ni klar med skolan för den här terminen, nu är det bara att njuta den sista veckan för att sedan få njuta av ett härligt lov. Bara jag som är taggad på sommar?
 
Idag har jag inte fått göra så mycket, har mest bara sovit. BUP har sagt till mina föräldrar att de skulle "övervaka" mig under helgen, så har inte fått gå ut...ganska segt faktiskt. Hade planer för helgen som förstördes, blir så sur. Men ska tänka positivt...SOMMAR SNAAAART!!
 
Vad har hänt annars då? Jag har varit hos läkaren och hämtat ut medicin, ni vet sånhär astma medicin som man måste andas in medicin, sån måste jag ta nu, men de tror inte jag har astma utan att jag bara har andningsproblem för tillfället. Sen har vi även snart klippt klart filmen, ni minns när jag snacka om en Zombie film vi höll på att göra? Jag var där i torsdags och vi klippte vidare och vi är alldeles alldeles strax klara och det kommer bli såååååå awesome!
 
Jag har iallafall tänkt mycket på det här med bloggen & jag har mina stunder jag vill blogga mycket och andra inte, men när jag väl läser alla bloggar jag läser höjs min inspiration sjukt mycket. Jag har varit bra på att blogga och jag kan bli bra igen. Så från och med imorgon ska det bli ändringar på bloggen, ska försöka få tag på en design också men har inga ideér på designer just nu, men nu kommer jag tillbaka iallafall!
 

Kungsträdgården

¡Hola!
Nu de här sista veckorna innan skolavslutningen är det mycket som måste göras. Både roliga saker men även tråkiga. 
Hoppas allt är bra med er iallafall.

Igår var det gratis konsert på kungsan. Drog iväg dit med Christine, mötte upp 2 killar och sedan mötte vi Freja & Michaela. Vi hängde på konserten, chillar vid vattnet, åt på subway för att sedan hänga på konserten ännu mer. Därefter åkte jag och Michaela hem till henne, vi kom hem rätt så sent så vi slog igång WildChild , åt glass och sen somnade vi strax efter det.

Idag har jag inte alls gjort mycket, jag har först repat sen har jag bara legat och slappat framför teven, idag är det söndag så ska bara ta det lugnt hemma och göra iordning inför nästa vecka osv. En lugn söndag alltså.

En bild från mitt framträdande i tisdags.

10/5

Hej!
Haft väldigt mycket för mig den här veckan och har aldrig riktigt haft tid att vara hemma och ta det lugnt. Idag är det iallafall lördag, är helt öm i kroppen, speciellt nacken, har såå ont. Så dagen började inte särskilt bra iallafall.
 
Annars då? Har ärligt talat ingen aning om vad jag ska göra idag, det återstår att se. Kanske bara blir att vara hemma, blogga, testa olika sminkningar, ta hand om mig själv och min nacke och så kanske jag lägger till lite rep också.
 
Lite mycket som händer nästa vecka förstår ni, på tisdag (13/5) klockan 18.30 ska musikalettorna ha solokonsert på tibble teater, känner ni för att komma är det bara att sticka dit, det ska nog vara gratis, det är liksom ingen märkvärdig konsert om man säger så. Sen på fredag (16/5) ska jag och en i klassen uppträda på samlingen inför HELA skolan, lite nervös är jag över det. Sen har jag även mycket annat , repar nämligen inför en föreställning som kommer ske i juni också så mycket uppträdanden på gång. Såååå kul. 
 
Hoppas ni får en bra dag iallafall.
 RSS 2.0