Migrän.

Ligger i soffan med migrän just nu, usch vad hemskt.

Gymmade som sagt idag, har fått ett träningsprogram som jag följer och den gör så jag tränar hela kroppen vilket är toppen! Trodde aldrig jag skulle finna träning roligt men oj så fel man kan ha.

And now i've fixed new glasses. Skönt att slippa använda linserna hela dagen och få låta ögonen vila.

Nej men nu måste jag fixa köket som föräldrarna tjatar om, ööhh jobbigt.
Papegoja

Godmorgon.
Ligger fortfarande i sängen för tillfället och försöker piggna till. Idag är det sista dagen i juni, can ubelive it? Så imorgon är det juli och då är det min månad, Woop Woop.

Idag är planerna enkla. Först ska jag bara ta det lugn hemma sen ska jag ner till gymmet och träna lite. Kanske hinner med att hämta ut mina glasögon också, får försöka hinna med det. Men aa, det blir en väldigt lugn dag idag som sagt.

Btw så vaknade jag imorse och såg att min katt satt på min axel. Hon verkar älska att sitta där, nästan som en liten papegoja, haha så söt.


 

29 juni.

Godmorgon.
Todays is gonna be a very good day. Nej men jag är faktiskt på sjukt bra humör idag, trots det som hände igår, totally underbart. 
 
Jag har precis fixat klart mig. Ska snart iväg till stationen för att vänta in en kompis från norrtälje. Så aa, det är väl det som händer idag. Ska vara med mi amiga, ingen aning om vad vi ska hitta på men det kommer förmodligen komma upp lite mobilinlägg då och då. Jag vet, jag vet, boooooring men vad ska man göra när man inte har någon dator att ta med.
 
Igår avslutade jag och min syster kvällen med att kolla på Gustav, den katten skulle jag inte klaga på att ha, såååå underbar han är. Nej men nu ska jag väl pysa, vi hörs.
 
Nämen oj vilken sexig bild, men vem är sexig när man borstar tänderna egentligen!?RSS 2.0