26 Februari

Min hjärna är i full gång dag som natt, har så sjukt mycket att tänka på inför filmen som ska spelas in om några veckor och teatern som ska ha premiär snart. Än är inte allt fixat än och jag stressar runt som en galning för att få tag på allt men ingen är till stor nytta. Lust att bara skita i allt eftersom ingen ändå bryr sig.
 
Nu är jag väldigt negativ jag vet, men att vara den där bloggerskan som folk tror har ett helt perfekt liv...den bloggerskan är inte jag. Mitt liv är inte perfekt och kommer aldrig att vara perfekt. Just nu är allt kaos, ingen bryr sig, alla är bara barnsliga, oansvariga och ska bråka jämnt och ständigt, jag orkar inte. 
 
Jag ska komma tillbaka igen, jag lovar. Men just nu är livet väldigt stressigt så jag bloggar när jag hinner och så får jag se när jag klarar av att komma tillbaka. Kram.
 

18 Feb

Nu kommer jag tillbaka och börjar blogga igen, i hope you all had missed me. Anyway, idag var det en typiskt skoldag, inte mycket speciellt som hände, om man inte räknar med *piiiiiip* hehe..;)
 
Nej men jag börjar må så mycket bättre nu iallafall. Väldigt skönt asså. Nej men jag har ärligt inte så mycket att skriva om. Så tänkte avsluta inlägget och så hörs vi sen.
 

Singel.

Jag har en väldigt bra anledning varför jag låtit bli att uppdatera de senaste dagarna. Ni kanske förstår bara genom att se på rubriken.
 
Jag har blivit singel, efter ett förhållande på nästan ett och ett halvt år så är det slut. Nej jag mår inte bra, jag mår rent utsagt skit. Hur kunde det bli såhär liksom? Vi som hade det så bra, eller hade vi? Jag är så förvirrad att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag vet inte hur jag mår, jag har fått stå ut hela veckan utan att gråta. Men nu i helgen är det det enda jag har gjort. Mellan halv 5 igår eftermiddag och nu har jag varit i mitt rum och bara lämnat när jag ska på toa. Men nu tog jag mig i kragen och gick ner för att hämta något att äta.
 
Jag vet inte vad som kommer hända nu mellan oss, det återstår att se, men just nu ser det inte ljust ut. Jag hoppas ni förstår att jag inte kommer kunna uppdatera så mycket på ett tag, men ni förstår, hoppas jag.
 
 RSS 2.0