Johannas här!

Hejsan svejsan! Johanna Lausing här :) Eftersom Nicole är i Katrineholm med sin pojkvän så har hon ju inte tid att blogga så mycket så lilla jag har fått äran att gästblogga! Ehm, jag kan väl berätta lite om min helg. Jag har varit hos mina kusiner. I fredag så såg vi filmen Catching Fire, altså film nummer 2 av The Hungergames. Den var AWESOME! Sen igår var vi i Skärholmen Centrum och jag köpte den del för mina presentkort. Ja, sen idag så åkte jag pendeltåget hem. 
 
Just nu kollar jag på "Water For Elephants" med Robert Pattison. Det känns konstigt att se honom som vampyr, haha! Men nu hoppas jag att ni har en trevlig kväll! xoxxo Johanna
 
Detta är jag :)

Bio.

Sitter och väntar på att få gå in till salongen. Jag och älsklingen har nyas köpt biljetter till bion så det ska bli riktigt mys. Minns att första filmen var riktigt rolig så har förhoppningar för den här, så nu gäller det att filmen är bra haha! Kan berätta om den sen. 
Julen över.

Nu är julen över för mig iår. Fått mycket jag velat ha så det är positivt. Just nu spelar jag kort med älsklingen och planerar mina nyårslöften som jag måste försöka hålla, haha! Ska ni ha några nyårslöften iår? 


RSS 2.0